Житель Золотоніщини через ревнощі зарізав жінку

Житель Золотоніщини через ревнощі зарізав жінку

Слідчий відділ Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 50-річний чоловік у вересні 2016 року, в одному із сіл Золотоніського району Черкаської області, на проїжджій частині напав із ножем на жінку. Конфлікт виник через ревнощі. Коли жінка намагалася втекти, наздогнав її та ударив ножем у грудну клітину ззаду з лівої сторони.

У висновку судово-медичної експертизи зазначено про тілесні ушкодження у виді проникаючого колото-різаного поранення грудної клітки зліва, що ускладнилась (пневмотораксом та підшкірною емфіземою) накопиченням повітря в плевральній порожнині, у підшкірній клітковині.

Обвинувальний акт за вказаним фактом 30.11.2016 направлено до Золотоніського міськрайонного суду, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x