У Христинівці правоохоронці викрили злодія

У Христинівці правоохоронці викрили злодія

З нежилого будинку заявниці зловмисник викрав бензокосу, праску, мотокосу, насіння та інші речі домашнього вжитку. Частину викраденого майна йому вдалося збути перехожим, іншу – вилучено правоохоронцями. Триває слідство. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Христинівського відділення поліції звернулася 46-річна заявниця. Жінка повідомила, що приїхавши до дачного будинку, який знаходиться в одному із сіл району, виявила розбиту шибку вікна, а з приміщення зникли речі домашнього вжитку.

Прибувши за викликом, правоохоронці з’ясували, що зловмисник проник у будинок через пошкоджене вікно та викрав з домоволодіння бензокосу, мотокосу, праску, 300 кілограмів насіння соняшника, два мішки борошна та інші речі.

Оглянувши місце події, експерти-криміналісти вилучили відбитки пальців та інші сліди злочину. Після чого правоохоронці спрямували свої сили на пошуки зловмисника. Вже згодом, у результаті проведених заходів, працівники поліції дійшли висновку, що до вказаного кримінального правопорушення може бути причетний 27-річний житель вказаного села. За місцем його тимчасового проживання було вилучено частину викраденого майна, іншу частину йому вдалося збути.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана з проникненням у житло або інше приміщення. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x