Житель Кам’янщини обікрав свого батька

Житель Кам’янщини обікрав свого батька

В селі Кам’янського району син разом з товаришем вкрали у батька 4 мішки з зерном кукурудзи. Їх затримано протягом доби, за вчинене чоловікам загрожує покарання до п’яти років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції звернувся 58-річний житель одного із сіл району з повідомлення про крадіжку. Потерпілий розповів, що з його підсобного приміщення невідомі викрали 4 мішки з зерном кукурудзи шляхом зриву навісного замка на дверях.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події та по залишеним слідам на снігу від санчат вирахували домоволодіння, біля якого знайшли розсипане зерно. Перевіркою було встановлено, що господар цього будинку щойно придбав його у двох односельчан.

Ними виявилися двоє раніше судимих 33-річних місцевих жителів, один із них виявився сином потерпілого. Чоловіків затримали на одній із вулиць села. Ті зізналися, що не мали грошей на горілку, тому викрали зерно і продали за 200 гривень своєму односельчанину.

Речові докази вилучено.

Т.в.о.начальника ГУНП Валентин Кожухівськийзазначив, що за даним фактом Кам’янським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x