Чоловік після гостини залишився без планшета

Чоловік після гостини залишився без планшета

До чергової частини Монастирищенського районного відділу міліції звернувся чоловік та повідомив, що в нього під час відпочинку в знайомих вкрали планшет. Злодієм виявився один із запрошених гостей.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Зі слів потерпілого правоохоронці дізналися, що напередодні він пішов у гості до товариша, прихопивши з собою планшет. По своїй безпечності залишив його в одній із кімнат, а сам пішов розважатися з друзями. Коли збирався додому, виявив, що планшет зник.

Господарі будинку та запрошені розповіли, що бачили як їхній 27-річний приятель цікавився технікою. При спілкуванні з працівниками міліції хлопець почав плутатися в своїх свідченнях. Згодом правоохоронці виявили та вилучили з його помешкання вкрадене. Молодик зізнався, що хотів мати гарну річ вдома і розпоряджатися нею на свій розсуд.

За цим фактом слідчим відділенням Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або виправними роботами до двох років, або позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x