В Черкасах арештували 61-річного крадія

В Черкасах арештували 61-річного крадія

В місті Черкаси на стоянці біля одного із магазинів невідомий чоловік спеціальним пристроєм відкрив двері автомобіля «Мерседес» звідки викрав шкіряний рюкзак, в якому знаходились грошові кошти в сумі 100 тисяч гривень. За декілька годин по орієнтуванню підозрюваного затримали правоохоронці. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Про це „Нова Доба” дзналася в ГУ НП в Черкаській області.

На спецлінію «102» зателефонував 56-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку з його автомобіля. Він розповів, що невідомий чоловік приїхав на автомобілі на автостоянку, де відкрив його машину, звідки викрав сумку з грошовими коштами. На розшук зловмисника було надано орієнтування та введено в дію оперативний план «Перехват» по місту та Черкаському району. Проведеними заходами через декілька годин працівниками патрульної поліції підозрюваного затримали в Червоній Слободі. Крадієм виявися 61-річний житель міста Дніпро. Речові докази вилучено.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Черкаській області Валентин Кожухівський, зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x