У кабінеті міського голови Черкас «водили козу»

У кабінеті міського голови Черкас «водили козу»

Із дзвінкими піснями та щирими словами побажань на свято Маланки до Черкаської міської ради завітали десятки щедрувальників. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби міськради.

Дотримуючись народних звичаїв, міських очільників із новорічними святами поздоровляли вихованці зразкової студії «У колі друзів» багатопрофільного молодіжного центру. Усі, бажали миру, добра й злагоди.

У кабінеті мера малеча «водила козу», дарувала гарний настрій на весь наступний рік співом щедрівок та розіграла кілька жартівливих сценок. А ще – запропонувала кожному з міських керманичів випробувати долю й зі спеціальної корзинки «бажань» спробувати витягнути передбачення. Так, Анатолію Бондаренку випало міцне здоров’я, як і його першому заступнику Станіславу Овчаренку, заступнику Геннадію Шевченку пророкують сімейний затишок, Ігорю Коломойцю – мир та злагоду, Роману Буданцеву – подорож, а секретарю міської ради Олександру Радуцькому – любов.

У свою чергу, за давніми традиціями, міські керівники віддячили своїм гостям за такі відвідини та пригостили їх солодощами.

У кабінеті міського голови Черкас «водили козу» З благодійною метою цього дня щедрував колектив інформаційного агентства «Вичерпно». Журналісти збирають кошти на лікування немовляти Давида Овчаренка. Хлопчику лише два місяці, а лікарі діагностували йому злоякісну пухлину в черевній порожнині.

Реквізити для допомоги хлопчикові:

«ПриватБанк»: 4149 4978 7254 3055;
Одержувач: Овчаренко Альона Володимирівна;
Номер мами: 093 187 39 01

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x