На Черкащині для ліквідації ожеледиці за три доби використали майже 1800 тонн суміші

На Черкащині для ліквідації ожеледиці за три доби використали майже 1800 тонн суміші

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, обробка асфальтового покриття на автодорогах області загального користування для ліквідації ожеледиці та її недопущення, з 13 по 16 січня проходила у всіх районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

Загалом, за три доби очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю понад 1500 км автодоріг загального користування, було використано майже 1800 тонн протиожеледної суміші. Для недопущення ожеледиці, пов’язаної з коливанням добової температури від плюсової вдень до мінусової вночі, піщано-соляною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та круті повороти автодоріг за основними напрямками руху. Сьогодні, 16 січня, роботи з очищення автошляхів від снігу та ліквідації наслідків зимової стихії продовжуються. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Упродовж вихідних днів роботи на автошляхах краю не припинялася. Загалом у ці дні на боротьбу із зимовою слизькістю задля забезпечення безперешкодного та безпечного проїзду автодорогами Черкащини були задіяні 67 піскорозкидувачів, 31 трактор і автогрейдер, 31 навантажувач та понад 110 автодорожників. Вранці 16 січня у черговому режимі роботи перебували 94 одиниці техніки та 121 працівник ДП «Черкаський облавтодор».
Станом на ранок 16 січня проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах загального користування Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x