У черкаському виші підбили підсумки новорічних конкурсів

У черкаському виші підбили підсумки новорічних конкурсів

Напередодні новорічних і різдвяних свят студентською радою університету було започатковано ряд конкурсів.

Неабиякої популярності набув конкурс на краще новорічне вітання від Діда Мороза та Снігуроньки. Оцінити щирість і креативність міг кожен охочий — відеоверсії були розміщені на сайті університету, де глядач голосував за найкраще, на його думку, вітання. За результатами набраних голосів у конкурсі на краще новорічне вітання від Діда Мороза та Снігуроньки перемогу здобув навчально-науковий інститут природничих наук.
За підрахунками балів члени журі визначили й переможця в конкурсі на найкреативнішу новорічну ялинку серед навчально-наукових інститутів і факультетів. Про це «Нова Доба» дізналася в ЧНУ.

Беззаперечним переможцем також став ННІ природничих наук, який представив одразу 3 новорічні ялинки: хімічну, біологічну та екологічну.
2 місце розділили новорічні ялинки від ННІ історії і філософії, ННІ української філології та соціальних комунікацій, ФОТІУСу та психологічного факультету. 3 місце − ННІ іноземних мов, ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, ННІ економіки і права, ННІ фізики, математики та КІС, ННІ фізичної культури, спорту і здоров\’я.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x