У жителя Черкаського району вилучили наркотики

У жителя Черкаського району вилучили наркотики

В одному із сіл Черкаського району під час спілкування у підозрілого чоловіка поліцейські виявили амфетамін. Наркотик було вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Відпрацьовуючи територію Черкаського району, поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який, побачивши поліцейський автомобіль, різко змінив напрямок руху та намагався зникнути з поля зору. Невідомого було затримано. Ним виявився 26-річний місцевий житель. При спілкуванні з правоохоронцями хлопець повідомив, що почав тікати, бо в кишені куртки має наркотичну речовину – амфетамін, який придбав у незнайомця для власного вжитку.

У присутності понятих було виявлено та вилучено пакетик в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору. Пакетик з вмістом було направлено на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За дане правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x