Роботи юних художниць із Черкас оцінили на всеукраїнському конкурсі

Роботи юних художниць із Черкас оцінили на всеукраїнському конкурсі

Серед 27-ми переможців та призерів Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі» у 2016 році по Черкаській області на урочистій церемонії нагородження були присутні і вихованці ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Департаменту осівіти і гуманітарної політики ЧМР.

Регіональний рівень виставки-конкурсу організувало та провело Державне підприємство «Черкасистандартметрологія».
Роботи юних художниць із Черкас оцінили на всеукраїнському конкурсі
Виставка-конкурс проводиться з метою формування у свідомості дітей – наймолодших споживачів суспільства – асоціативного уявлення про якісну, безпечну продукцію та популяризації руху за підвищення якості життя. Учасникам надається можливість реалізувати власні творчі здібності та таланти.

Конкурсні роботи Решанік Марії, Лебедкіної Єлизавети, Бараннік Олі, Костенюк Марини, Тимошенко Марії, Каракай Ірини та Олійник Юлії оцінили за актуальність та повноту розкриття теми, рівень володіння технікою виконання, творчий підхід, охайність та старанність.

До уваги Регіонального конкурсного журі представлені малюнки, які надійшли з Черкаського, Чигиринського, Звенигородського, Драбівського, Тальнівського районів та міста Черкаси.

Всі учасники Церемонії нагороджені солодощами та цінними подарунками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x