У Галереї народного мистецтва визначили найкращих юних митців

У Галереї народного мистецтва визначили найкращих юних митців

Виставу дитячих малюнків та доробок «Єдина родина — сильна Україна» присвятили до дня Соборності України. Саме 23 січня у приміщенні галереї, яка є дієвим творчим майданчиком обласного осередку Національної спілки майстрів України, були названі імена переможців конкурсу, яких визначило фахове журі. Конкурс «Єдина родина — сильна Україна» проводиться вже третій рік поспіль та вже став доволі популярним серед його учасників.
Як зауважила голова осередку Ольга Мартинова, у конкурсі взяли участь 154 роботи, які представили юні художники з різних міст та районів Черкащини. У кожній віковій категорії визначили потри призери, ще одного переможця — у номінації «Приз глядацьких симпатій».

Автори найкращих робіт отримали подарунки з рук членів журі та заступника голови Черкаської ОДА Віталія Коваля, який закликав місцевих чиновників «бодай на хвилиночку зайти до Галереї та побачити це диво». У свою чергу Ольга Мартинова наголосила на тому, що визначити переможців було надзвичайно непросто. А ще щиро попросила вибачити членів журі, які не змогли відзначити усіх. Ольга Михайлівна зазначила, що ті, хто не здобув успіху в цьогорічному конкурсі, має реальні шанси здобути його в наступному році.

У Галереї народного мистецтва визначили найкращих юних митців

У конкурсі в категорії 6-8 років переможцями стали: Маріанна Засенко — третє місце, Марія Ємельянова посіла друге місце, Соломія Шкрабова — перше місце, Дар\’я Зайченко отримала приз глядацьких симпатій.
У категорії 9-11 років перемогу здобули Вікторія Жуковська та Олександр Перехрест.
У категорії 12-13 років третє місце отримав Микита Мізін, друге місце — Ольга Задорожня, третє місце — Марія Тимошенко.
Також у категорії 14-17 років відзначено Анну Клименко — вона посіла третє місце, Анастасія Куріленко — друге місце, а Яна Ткалич — перше.

Тетяна Балякіна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x