УДПУ посів ІІ місце в ІІ спортивних іграх Черкаської області

УДПУ посів ІІ місце в ІІ спортивних іграх Черкаської області

Під час засідання обласної ради ректорів, директорів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, що відбулось 25 січня за участі голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка, першого заступника голови Віталія Коваля, заступника голови обласної ради Вадима Гайового, начальник Черкаського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Антоніна Саприкіна вручила кубки та дипломи переможцям ІІ Спортивних іграх ІV Спартакіади Черкаської області. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

За підсумками спортивних змагань 2016 року Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини посів друге місце серед вищих навчальних закладів типу: університети, інститути у ІІ Спортивних іграх Черкаської області.

Змагання проводились у період з березня по грудень 2016 року Черкаським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.
Упродовж року за першість змагались понад 3,5 тисячі студентів. Фінальні змагання, у яких взяли участь 468 спортсменів із 48 команд, проведені у 11 видах програми з 8 видів спорту.

УДПУ імені Павла Тичини нагороджено дипломом за зайняте ІІ місце у II Спортивних іграх Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x