Черкаська гімназія відсвяткувала ювілей

Черкаська гімназія відсвяткувала ювілей

Великою родиною черкаська гімназія № 31 відсвяткувала своє 30-тиріччя. Свято педагогів та школярів відвідали і представники департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР – директор Ігор Волошин та начальник управління освіти Євгеній Степко. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

До свята у гімназії підготувалися ретельно. Запросили батьків учнів, колег, учителів-ветеранів. Творчі колективи закладу підготували яскраву та насичену концертну програму. Найкращих педагогів відзначили подяками міського голови. Привітання від Анатолія Бондаренка колективу переказав очільник департаменту ЧМР Ігор Волошин:
– Таке враження, що гімназії набагато більше, ніж 30 років, – наголосив він. – Бо ті слава та надбання, які є у неї, подібні до школи зі сторічною історією. Єдине, що хочу сьогодні сказати – подякувати. Василю Миколайовичу та кожному вчителю за те, що не просто даєте знання, а й виховуєте багатогранних особистостей.

Школа випустила три тисячі випускників, з них 295 золотих медалістів. Більше тисячі учнів школи – переможці всеукраїнських та обласних олімпіад.

– Якщо згадати про математику, то за моїми оцінками близько десяти тисяч жителів долучені до діяльності гімназії, це учні, вчителі, їхні родичі, всі живуть життям однієї гімназії. І від управління освіти можна зробити тільки одне: шановні колеги, я вам щиро вдячний за вашу працю, – привітав присутніх начальник управління освіти Євгеній Степко.

Директор гімназії Василь Пивоваров пишається своїм колективом та учнями. Каже, що йому пощастило з закладом. Принагідно він подякував міській владі за зростання рівня фінансування гімнзії. Так, зауважив він, торік на потреби закладу виділили 326 тисяч гривень.

– У нас молодий вік, ми повні сил і ще дуже багато зробимо, – сказав Василь Пивоваров.

Сьогодні в школі навчається 1259 дітей. Серед педагогів закладу один заслужений учитель та 9 відмінників освіти. Гімназія пропонує поглиблене вивчення англійської мови з 1 класу, вивчення німецької мови з 1 класу, вивчення французької та іспанської – з 5 класу, курс «Основи гуманістичної моралі», заняття у клубі «Інтелектуал», науковому товаристві «Пошук», літстудії «Пролісок», вокальній студії «Карамель», колективі фітнес-танцю «Грація» та інших гуртках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x