Юрій Ткаченко представив очільника Смілянщини

Юрій Ткаченко представив очільника Смілянщини

Першочергові завдання дав голові Смілянської РДА очільник області. Юрій Ткаченко сьогодні представив новопризначенця колективу місцевої адміністрації, райради та сільським головам.
Своїм розпорядженням від 8 лютого Президент України призначив Олександра Беззубого головою Смілянської РДА. Він переміг у конкурсі на цю посаду. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

– Об’єднання територіальних громад, наповнення місцевого бюджету, мобілізація ресурсу на ремонт доріг – ці завдання серед першочергових у нового керівника району, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Окрім того, маємо обласні програми у сфері охорони здоров’я та освіти. З огляду на це, в районі має бути забезпечена реалізація визначених заходів. Це і закупівля «швидких», і створення кабінетів «Здоров’я жінки» на базі лікувальних закладів, і формування опорних та інноваційних шкіл тощо. Словом, завдань новий голова РДА отримав багато. Але найголовніше – працювати задля жителів Смілянщини, вони мають бачити результат.

Додамо, що Олександр Беззубий родом із Городища. Закінчив Київський національний торговельно-економічний університет за напрямом «Облік і аудит». Попереднє місце роботи – начальник відділу державних закупівель Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x