Юний черкащанин переміг у Всеукраїнському художньому конкурсі

Юний черкащанин переміг у Всеукраїнському художньому конкурсі

16 лютого в Черкаській дитячій художній школі ім. Данила Нарбута відбулося урочисте нагородження переможця 2-го етапу Всеукраїнського художнього конкурсу «З душею до Бельгії». Одним з 8-ми фіналістів проекту став Назар Щербатюк, учень дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута (викладач Алабіна Анна Олександрівна). Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Організатори проекту: Rotary ICC UKRAINE-BELUX та Діаспора України в Бельгії. За підтримки Посольства Королівства Бельгії в Україні та Генерального посла Бельгії в Україні г-на Люка Якобса.

У нашому місті конкурс відбувся за підтримки Ротарі Клуб Черкаси.

В конкурсі мали змогу приймати участь тільки діти певних соціальних категорії, а саме 2005-2007 р.н., громадяни України:
– діти з сімей вимушених тимчасових переселенців з зони АТО,
– діти напівсироти та діти сироти,
– діти опікунів,
– діти з багатодітних родин.

Нагадаємо умови конкурсу від організаторів: 1-ий етап відбувся у місті знаходження Ротарі Клубу, який приймає участь у проекті та заявив про це письмово до 1.11.2016 р. В Черкаській дитячій художній школі цей етап оцінювали: голова журі – Олег Володимирович Куклін, президент Ротарі Клуб Черкаси та Ірина Бортник.

1-ий етап конкурсу закінчився визначенням 3-х робіт-переможців, які продовжили змагання у 2-му етапі Всеукраїнського рівня, який відбувся в електронному вигляді. Цей етап оцінувала комісія у складі 3-х професійних художників. Голова комісії – Надія Сінечак, бельгійська художниця, представниця Діаспори України в Бельгії.

Щиро вітаємо переможців 2-го Всеукраїнського етапу, які влітку поїдуть в подорож до Бельгії в рамках проекту «Зоряне літо. Бельгія 2017»:
– Яковенко Анастасія, РК Черкаси-Центр
– Акімова Віра, РК Харків –Мрія
– Кушнір Ольга, РК Херсон
– Дешко Єлізавета, РК Кобeляки
– Калініченко Константин, РК Харків –Мрія
– Боднар Уляна, РК Івано-Франківськ
– Тарасенко Софія, РК Херсон
– Щербатюк Назар, РК Черкаси

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x