ФК «Черкаський Дніпро» хочуть передати в комунальну власність

ФК «Черкаський Дніпро» хочуть передати в комунальну власність

20 лютого в конференц-залі «Готельного комплексу «Дніпро» відбулося спільне засідання постійних учасників громадських організацій «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» і «Футбольний клуб «Зоря» с. Білозір\’я, тренерської ради, а також представників засновників Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро», повноважних представників товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» і власників Білозірської сільської академії футболу для дітей та юнацтва «Черкаський Дніпро-Зоря». Присутні вирішували подальшу долю ФК «Черкаський Дніпро». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби футбольного клубу.

У спільному засіданні також узяли участь представники місцевої влади: міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної держаної адміністрації Максим Зеленський, координатор міжфракційного депутатського об’єднання в Черкаській обласній раді «За підтримку команди майстрів і футбольного клубу «Черкаський Дніпро» Анатолій Коверський.

Про навчально-тренувальні збори команди «Черкаський Дніпро» розповів головний тренер Вадим Євтушенко. Він повідомив, що у січні черкаські футболісти готувалися в Україні на стадіонах та в спорткомплексах міста Черкаси та села Білозір’я, а з 5 по 19 лютого відбувся збір у Туреччині.

З доповідями на тему маркетингової політики виступили виконувач обов’язків генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Черкаський Дніпро» Олександр Онопко та виконавчий директор громадської організації «Черкаський Дніпро» Віктор Саєнко. Вони повідомили, що з урахуванням невдалих минулих маркетингових хвиль наразі вже готові пропозиції по співпраці для більш ніж 50-ти підприємств Черкащини.

Повноважний представник від засновників-нерезидентів Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» Тарас Мороз повідомив, що у 2016 році засновники-нерезиденти Корпорації, враховуючи прохання Федерації футболу України, направили на будівництво навчально-тренувального корпусу Білозірської сільської академії для дітей та юнацтва «Черкаський Дніпро-Зоря» 800 000 доларів США. Ті ж засновники Корпорації сформували її Статутний фонд в сумі 644 000 евро, що допомогло Корпорації надавати допомогу в утриманні команди майстрів «Черкаський Дніпро» в 2016 році.

Мороз Т.В. також повідомив, що в бюджеті нерезидентів на 2017 рік фінансового ресурсу на підтримку черкаського футбольного клубу не передбачено. Тому Президенту Корпорації Лашкулу В.Г. довелося використати особисті міжнародні зв’язки для того, щоб вирішити проблему фінансування організації навчально-тренувальних зборів команди в Туреччині та на Кіпрі.

Після такого повідомлення Лашкул В.Г. звернувся до представників влади з проханням долучитися до створення Благодійного фонду «Черкаський Дніпро», і нагадав, що за створення Фонду проголосувало більш ніж 1000 прихильників команди майстрів «Черкаський Дніпро», які прийняли участь у 1-му Форумі, що відбувся 22 листопада 2016 року.

Відповідно, на зборах прийняли, з-поміж інших, такі рішення:
1. Прийняти до відома інформацію та повідомлення В.Євтушенка, О.Полуницького, В.Саєнка та О.Онопка. Вважати за необхідне звернутися до підприємців та підприємств різних форм власності міста Черкаси, фермерів і підприємців Черкаської області з пропозиціями стосовно формування фонду підтримки команди майстрів за рахунок благодійної фінансової допомоги. Продовжити роботу по створенню відповідного фонду.

2. Для збереження команди майстрів «Черкаський Дніпро» на карті України вважати за необхідне реформувати структуру Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро», створивши муніципальний футбольний клуб «Черкаси» або комунальне підприємство міської та обласної рад «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x