У Драбівській гімназії тече дах і тріскаються стіни (ВІДЕО)

У Драбівській гімназії тече дах і тріскаються стіни (ВІДЕО)

Драбівську загальноосвітню школу-гімназію побудували лише 7 років тому, у рекордно короткі терміни. Підрядники так поспішали здати об’єкт, що недобудували актову та спортивну зали. Вже через 2 роки стало зрозуміло: економили на всьому. Про це «Нова Доба» дізналася від телекомпанії «Рось».

Зараз на реконструкцію приміщення закладу потрібно 22 мільйони гривень.

Через аварійність даху затопило навчальний клас. Дев’ятикласник Денис Рибка розповідає: «Почав узимку протікати дах, через це нам потрібно шукати новий притулок, по всіх класах ходимо. У нас плафони можуть обвалитися, вже з’явилися тріщини».

Такий клас не один. На другому поверсі під замком опинилися кілька приміщень.

Найгірша ситуація – у їдальні. Вода капає просто зі стелі. Працівники підставляють відра. З таненням снігу доводиться виносити 22 відра за добу. Санепідемстанція закрила кухню.

Батьки кажуть, що діти у вологих класах почали частіше хворіти. Дехто задумується над тим, щоб не пускати дітей на уроки.

Щоб добудувати актову та спортивну зали, необхідно 22 мільйони гривень. Поки що керівництво району просить грошей хоча б на ремонт даху. З районного і місцевого бюджетів виділили 700 тисяч гривень. Але це лише третина від необхідного. Потрібні гроші можуть виділити лише після відповідного голосування обласної ради.

Дирекція побоюється, що дах інноваційної школи може не витримати весняних і літніх дощів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x