У Черкасах змагалися 250 каратистів

У Черкасах змагалися 250 каратистів

Відкритий чемпіонат Черкаської області серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих з годзю-рю карате приймала спортивна зала обласної СДЮШОР з 24 по 25 лютого. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».
У Черкасах змагалися 250 каратистів
Участь у змаганнях узяли 250 спортсменів з 14 клубів з різних куточків країни. За результатами напружених двох днів боротьби розіграно 160 комплектів нагород.

У загальнокомандному заліку 1 місце вибороли спортсмени федерації фунакоші шотокан карате із СК «Восток» та СК «Буши-до», поступились їм смілянські команди ДЮСШ «Олімп» та СК «Монарх», третю сходинку між собою розділили СК Хоккайдо (Черкаси) та СК «Цунамі» (Стеблів).

«Клуб Будокан і київський клуб Сенто, які приймають чемпіонат, відмовилися від участі у загальнокомандному заліку, щоб дати можливість молодим та амбіційним клубам. Бажаємо всім успіху» – зазначають учасники змагань.

Привітати спортсменів та тренерів з початком змагань завітали заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x