У Шполі декомунізували відділ зв’язку

У Шполі декомунізували відділ зв’язку

У Шполі команда міського голови Сергія Кравченка спільно з муніципальною інспекцією продовжує здійснювати комплекс заходів по декомунізації у місті. Так, нещодавно на телефон «гарячої лінії» муніципальної інспекції зателефонував шполянин, який зауважив, що на одній із будівель розміщена табличка з комуністичною символікою. Як відомо, така символіка не відповідає вимогам чинного Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Про це «Нова Доба» дізналася Шполянській міській раді.

У Шполі декомунізували відділ зв’язку

За словами інспектора муніципальної інспекції Ігоря Ворожбицького, інформація шполянина підтвердилась. У середмісті на фасаді приміщення відділу зв’язку інспектори виявили табличку із надписом: «Збудовано на честь 100-річчя з Дня народження В.І. Леніна». У зв’язку з виявленим правопорушенням працівники інспекції склали відповідний припис. Враховуючи, що інформація, яка надійшла на телефон «гарячої лінії», підтвердилась, працівники муніципальної інспекції вирішили перевірити на відповідні правопорушення все місто.
− Спочатку ми разом з колегами проаналізували ситуацію, і зупинились на спільній думці, що майже всі підприємства і установи міста будувались за радянських часів, тому і виявити ще чотири порушення було не досить складно, – зауважив пан Ігор. − Зокрема, це приміщення Шполянського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго», ДП ДАК «Хліб України» Шполянський елеватор», Шполянський завод запасних частин (філія ВАТ «Метровагонмаш») та по вулиці Слобідській, 92 біля спорткомплексу «Спорт плюс», відповідно на що склали чотири приписи.
Разом із тим, на думку інспектора Ігоря Ворожбицького, це ті випадки, які вимагають перевірки, і в разі зловживання закону про декомунізацію – інспектори змушуватимуть правопорушників усувати певні недоліки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x