Чорнобаївських засуджених, які перебувають на обліку, ознайомили зі змінами в законодавстві

Чорнобаївських засуджених, які перебувають на обліку, ознайомили зі змінами в законодавстві

Нещодавно в Чорнобаї для засуджених, які перебувають на обліку, проведено кілька заходів, спрямованих на профілактику правопорушень серед населення.

Керівник відділу «Чорнобаївське бюро правової допомоги» Золотоніського МЦ з надання БВПД Інна Копійка спільно зі старшим інспектором Чорнобаївського районного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Ярославою Швиденко розповіли засудженим про суспільну небезпеку вчинення злочинів та відповідальність перед законом. На семінарі засудженим були наведені відповідні статті нормативно-правових актів.

Пізніше до правоохоронниць долучилася начальник відділу державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань Управління державної реєстрації ГТУЮ у Черкаській області Світлана Петренко.
У форматі круглого столу засуджених, які перебувають на обліку, ознайомили зі змінами, які відбулись у чинному законодавстві, зокрема, у наданні безоплатної правової допомоги та державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяження.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x