Афганці Черкащини обрали нового партійного лідера

Афганці Черкащини обрали нового партійного лідера

5 березня відбулася позачергова Конференція Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану. Делегати Конференції одноголосно обрали своїм лідером Якимчука Сергія Петровича. Участь у конференції взяв голова Партії ветеранів Афганістану, Герой України С.Червонописький, делегати з районних та міських партійних організацій Черкащини. Всього зареєструвалося 51 делегат з 64.
Якимчук Сергій Петрович 1964 року народження, учасник бойових дій в Афганістані, у травні 2016 року обраний головою Черкаської обласної Спілки ветеранів Афганістану, співзасновниками якої є 17 міських та районних спілок ветеранів Афганістану.
Заступниками голови Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану стали: Улітенко Володимир Вікторович, Остапенко Олег Григорович.

Афганці Черкащини обрали нового партійного лідера

До цього обласний осередок партії очолював Рибченко Олександр Володимирович, який своїми притиправними діями дискредитував себе, як голова обласної організації та член партії за що нещодавно був виключений з рядів Партії ветеранів Афганістану.
Як вже повідомляла «Нова Доба», Рибченко О.В. у квітні 2016 року був також виключений із членів Черкаської Спілки ветеранів Афганістану «за дискредитацію Спілки ветеранів Афганістану та її членів, невиконання вимог Статуту, недотримання норм моралі та етичних норм спілкування відповідно п.8.2.3 Статуту».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x