Уманська поліція викрила гаражних крадіїв

Уманська поліція викрила гаражних крадіїв

Пошкодивши замок вхідних дверей, двоє раніше судимих молодиків проникли до гаражного приміщення потерпілого, звідки викрали електроінструмент. Вже згодом їх затримали місцеві правоохоронці. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся 41-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку бензопили з його гаражу. На місце події виїхав наряд поліції.

Як з’ясували правоохоронці, крадіжка відбулася вночі. Зловмисники проникли до приміщення, зламавши замок вхідних дверей, звідки викрали електроінструмент. Вжитими оперативно-розшуковими заходами оперативники встановили підозрюваних осіб.

Ними виявилися двоє місцевих жителів віком 20 та 30 років. Чоловіки підозрюються у скоєнні ряду аналогічних злочинів на території міста та району. Правоохоронці їх затримали, у спілкуванні зі слідчими підозрювані повідомили, що викрадену річ збули, а кошти витратили на розваги та алкоголь.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто крадіжка пов’язана з проникненням в приміщення чи сховище. Санкція даної статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x