«Юні поліцейські» отримали свої перші погони в Черкасах

«Юні поліцейські» отримали свої перші погони в Черкасах

У приміщенні Черкаської загальноосвітньої школи № 25 відбулася присяга «Юних поліцейських» серед учнів 1-их, 5-их, та 10-тих класів з присвоєнням звання «курсант». На урочистій лінійці правоохоронці Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області та Черкаського відділу вручали школярам курсантські погони. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

За ініціативою правоохоронців, при підтримці освітян та батьків у Черкаській загальноосвітній школі № 25 вже декілька років існує дитяче об’єднання «Юний поліцейський» та створені класи курсантів. Підлітки-правоохоронці мають усі атрибути працівника поліції – уніформу та посвідчення. Добровольців змінити шкільну форму на правоохоронну – чимало. Серед них не лише хлопці, а й дівчата.

На відкриття урочистого дійства запросили поліцейських Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області та Черкаського відділу. Курсанти склали присягу і з великою гордістю отримали свої перші довгоочікувані погони з рук справжніх поліцейських.

Поліцейські привітали дітей з визначною подією, та висловили сподівання, що для когось із курсантів цей день стане вирішальним при обранні майбутньої професії.

У свою чергу керівництво навчального закладу подякувало правоохоронцям за співпрацю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x