Дружини юних пожежників змагалися в Черкаському районі

Дружини юних пожежників змагалися в Черкаському районі

15 березня у селі Червона Слобода завершився районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Захід, покликаний сприяти профорієнтації школярів на користь професії пожежника-рятувальника, сприяє водночас поширенню серед учнівської молоді знань з профілактики пожеж, а також навчанню основам пожежогасіння, рятування та надання першої медичної допомоги у випадках надзвичайних ситуацій.

Цього дня позмагатися із знань правил безпеки, артистичності, вокальної та хореографічної майстерності до місцевого Будинку Культьтури прибули 11 шкільних команд із сіл району.

Юні пожежники із Байбузів, Руської Поляни, Чорнявки, Яснозір͗я, Ірдиня, Мошен, Худяків, Червоної Слободи та Лесьок, презентували свої команди під час конкурсу «Візитка», розшукували героїв-рятувальників та у жартівливій формі розповідали про службу ДСНС під час презентації «Домашнього завдання».

За результатами усіх конкурсів з незначною перевагою перемогу здобули команди «Флеш» з Руськополянської ЗОШ №2 та «Крок вперед» із Мошенської ЗОШ, які вже травні місяці будуть представляти Черкаський район на відкритому Кубку ДЮП міста Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x