Камʼянські депутати розглянули низку «земельних» питань

Камʼянські депутати розглянули низку «земельних» питань

17 березня 2017 року голова Камʼянської районної ради Сергій Сундуков провів пленарне засідання позачергової 16 сесії районної ради VII скликання.

Перед початком роботи, голова районної ради привітав депутатів районної ради які відзначали день народження у міжсесійний період. Робота сесії розпочалась з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих учасників антитерористичної операції на сході нашої держави.

Згідно з порядком денним пленарного засідання, на розгляд народних обранців було винесено шість питань, які потребували оперативного прийняття рішень та їх втілення у життя. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській обласній раді.

На початку роботи, за пропозицією депутата районної ради Тетяни Василенко, питання «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 31.01.2014 р № 21-6/VI «Про районну комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки», було знято з порядку денного та повернуто на доопрацювання.

Депутатами було затверджено районну програму розвитку Камʼянського державного історико-культурного заповідника на 2017-2021 роки, а також внесено зміни та доповнення до рішення районної ради від 25.12.2015 р. № 3-7/VII «Про програму забезпечення правопорядку та підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Камʼянському районі на 2016-2020 роки».

Начальник фінансового управління Кам`янської райдержадміністрації Ольга Гвоздик доповіла присутнім про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 р. №14-11/VII «Про районний бюджет на 2017 рік».

На завершення, депутати районної ради розглянули низку «земельних» питань щодо затвердження технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та ведення особистого селянського господарства. Всі питання порядку денного були оперативно розглянуті та підтримані депутатами.

Всі пропозиції та критичні зауваження, висловлені депутатами районної ради під час обговорення, були враховані при прийнятті рішень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x