Комунальники Кам’янки відзначили своє професійне свято

Комунальники Кам’янки відзначили своє професійне свято

День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення − професійне свято, яке традиційно відзначається в країні кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств і побутового обслуговування населення, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Так, з нагоди їхнього професійного свята, 17 березня 2017 року в залі засідань Будинку рад перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков та секретар міської ради Андрій Плєшкань зустрілися з працівниками сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Під час урочистої зустрічі Богдан Миколайович відзначив роботу працівників соціально значимої та життєво важливої сфери підкресливши те, що їм вдалося в непростих умовах на належному рівні провести опалювальний сезон, прибирати сніг та розчищати дороги у зимовий період. Керівник подякував за освітлені й чисті вулиці, а також за щоденні зручності, які комунальники надають своєю невтомною працею.

За сумлінну працю, направлену на забезпечення громадян міста якісними комунальними послугами та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Богдан Миколайович вручив грамоти Темному Олександру Борисовичу − директору Кам’янського районного комунального підприємства теплових мереж, Шебуняєву Івану Петровичу − слюсару АВР каналізаційного господарства Кам’янського районного комунального підприємства «Кам’янський водоканал» та Панитенку Валерію Борисовичу − слюсару АВР водопровідного господарства Кам’янського районного комунального підприємства «Кам’янський водоканал».

З найкращими побажаннями до присутніх також звернулися голова районної ради Сергій Сундуков, секретар міської ради Андрій Плєшкань, заступник міського голови Олександр Нечиталюк та вручили грамоти кращим працівникам галузі.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x