На сесії Канівської райради звітувалися голови профільних комісій

На сесії Канівської райради звітувалися голови профільних комісій

Днями відбулося засідання дванадцятої сесії Канівської районної ради VII скликання. Вів його голова районної ради Геращенко Сергій Валентинович.

На початку засідання голова районної ради вручив подяки від воїнів АТО громадам сіл Яблунів, Козарівка, Синявка, Ліпляве, Кононча, Межиріч та Копіювате. Заступник 2 танкового батальйону 17 танкової бригади по роботі з особовим складом, капітан Порожній М.В. вручив подяки від ОК «Схід» генерала-лейтенанта Наєва С.М. Степанецькому сільському голові Ласкавій В.П. за чітку громадську позицію, сприяння збройним силам України під час проведення АТО та державну відзнаку Міністерства оборони України «Патріот оборони» Пустовому М.П. за підтримку Збройних сил України. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

Для розгляду на пленарному засіданні сесії погоджено 35 питань, зокрема, такі як «Звіт районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2016 рік», «Про програму соціально-економічного розвитку Канівського району на 2017 рік» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 № 10-6/VII «Про районний бюджет на 2017 рік».

У ході засідання депутати затвердили список присяжних Канівського міськрайонного суду Черкаської області в кількості 12 осіб та Положення про порядок та умови надання одноразової грошової допомоги фізичним та юридичним особам за зверненням депутата Канівської районної ради в 2017 році. Так, депутатський фонд на 2017 рік становить 870 тис. грн, тобто один депутат може використати 30 тис. грн (20 тис. грн на юридичних осіб та 10 тис. грн для фізичних осіб).

Також депутатами заслухано звіт про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств районної ради за 2016 рік, зокрема, КРКП «Райтеплоенергія», КП «Лікарняна аптека Канівського району», КП «Трудовий архів Канівського району», КЗ «Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради», ДЮСШ «Колос», ФОК «Колос».

Потім голови постійних профільних комісій районної ради прозвітувались за роботу Комісій протягом 2016 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x