На Смілянщині пройшов районний етап фестивалю юних пожежних

На Смілянщині пройшов районний етап фестивалю юних пожежних

21 березня на базі Балаклеївської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 пройшов районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Про це «Нова Доба» дізналася в Управлінні ДСНС України в Черкаській області

Для смілянських школярів – це завжди довгоочікуване свято, яке збирає веселих, кмітливих та обдарованих підлітків. Під гучним гаслом «Правила безпеки знаєм — всіх навколо їх навчаєм!» 6 кращих команд Смілянського району виборювали перемогу у конкурсах.

Діти демонстрували свої таланти та знання пожежно-рятувальної справи у різноманітних конкурсах, які включали в себе змістовність, оригінальність, гумор, літературний рівень тексту, музичний супровід, костюми, реквізити, декорації, хореографію, артистизм та вокал.

Після художніх і жартівливих номерів, команди показували свої навички і вміння на практиці у спортивній естафеті «Влучний ствольщик».

Враження від цього дня залишились особливі. Протягом трьох напружених годин, серед дітей точилася безкомпромісна боротьба за перемогу.

– Нам, як членам журі, було непросто визначатися, хто переконливіший, веселіший і кмітливіший, адже зал бурхливо аплодував і підтримував всі команди, що були на сцені, – зауважила провідний інспектор Смілянського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області майор служби цивільного захисту Ірина Лисенко.

Та підрахувавши загальний бал за всі конкурси, представники суддівської колегії все ж визначили переможця – команду Балаклеївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 «Рятівник».

– Фестиваль закінчився, але у серцях глядачів та учасників залишився заряд енергії, бадьорості та любові. І найголовніше, що діти вкотре поповнили свій багаж знань правилами безпеки життєдіяльності, – зауважила Ірина Вікторівна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x