Уманчанку обікрав залицяльник

Уманчанку обікрав залицяльник

Ним виявився 36-річний житель міста. Своїми діями зловмисник спричинив збитку потерпілій на суму близько 20 тисяч гривень. Викрадений планшет вилучили і скоро повернуть власниці. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася місцева жителька. Дівчина розповіла, що стала жертвою незнайомця, який запропонував провести її додому, та скориставшись її довірливістю, викрав планшет вартістю 20 тисяч гривень.

Як з’ясували правоохоронці, у день крадіжки потерпіла відпочивала з друзями у кафе, де і познайомилася із зловмисником. Під кінець вечора молодик пішов проводжати дівчину додому, після чого остання виявила відсутність дорогоцінного пристрою.

Хто ж обґрунтовано підозрюється у крадіжці, правоохоронці з’ясували. Ним виявився 36-річний місцевий житель.

Молодик намагався збути викрадену річ перехожим, проте його затримали працівники кримінальної поліції. Своєї вини чоловік не заперечує та повідомив, що на крадіжку його спонукала нестача коштів.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Викрадений планшет вилучено та буде повернуто власниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x