У Золотоноші затримали продавчиню наркотиків

У Золотоноші затримали продавчиню наркотиків

Наркоторговкою виявилась раніше судима 60-річна жителька одного із сіл Золотоніського району. Її затримали в місті Золотоноша під час реалізації 20 склянок зілля, за які вона отримала 7 тис. гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції надійшла інформація про мешканку району, яка виготовляє та зберігає з метою збуту наркотичні речовини. Дана інформація знайшла своє підтвердження. рРаніше судима 60-річна жителька одного із сіл району мала при собі наркотики.

Поліцейські затримали наркоторговку під час збуту нею 20 скляньк коноплі, за які вона отримала кошти в сумі 7 тисяч гривень. Крім того, під час огляду автомобіля, на якому приїхала жінка, під капотом поліцейські виявили пакунок, в якому було ще близько 30 склянок наркотичного засобу.

Вилучені наркотичні засоби направили на відповідну експертизу. Автомобіль доставлений до Золотоніського відділу поліції.

Як повідомив т.в.о.начальника ГУНП Валентин Кожухівський, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Затриманій оголошено про підозру та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x