Продукція «Волошкового поля» отримала відзнаку проекту «Добрий знак»

Продукція «Волошкового поля» отримала відзнаку проекту «Добрий знак»

Відома в Україні і за кордоном черкаська Молочна компанія «Волошкове поле» отримала чергове підтвердження якості своєї продукції. Вироблена ПАТ «Юрія», яку і представляє торгова марка «Волошкове поле», продукція після ретельної перевірки незалежними закордонними експертами була відзначена відповідним сертифікатом якості. Наразі спеціальну позначку «Добрий знак» можна побачити на маслі та кефірі від «Волошкового поля». На черзі – молоко та інші продукти. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

«Добрий знак» – це незалежна система оцінки якості і безпеки продуктів харчування в Україні, заснована телеканалом СТБ в 2014 році. Дозвіл нанести на упаковку спеціальну позначку отримують лише ті продукти, які пройшли ретельну лабораторну перевірку за стандартами якості та безпеки країн Європейського Союзу. Дослідження складається з двох етапів – перевірка виробництва і перевірка самого продукту. На першому етапі сертифіковані європейськими органами аудитори перевіряють виробництво. Особливу увагу при перевірці приділяють безпеці сировини, надійності постачальників і виробничих ліній. На другому етапі продукт відправляється в Європу, в одну з акредитованих лабораторій компанії «Eurofins Scientific». Потім відділ аудиту звіряє результати лабораторії з документом, в якому прописані європейські вимоги щодо якості та безпеки на цей вид продукту (наприклад, відсутність антибіотиків, мікотоксинів, важких металів у молоці).

За словами керівництва компанії, до такого результату підприємство йшло багато років, ставлячи головний акцент у своїй роботі саме на якості і безпечності продукції.

– В Україні сьогодні діє багато підприємств, і кожне з них обирає для себе власні пріоритети. Для нас же завжди найголовнішим був шлях якості, – відзначає генеральний директор Молочної компанії «Волошкове поле» Віктор Ржавічев. – Контроль за нашою продукцією починається із заготівлі молока. Ми досліджуємо, чим тварин годують, як проводиться доїння, де молоко зберігається, як доставляється. На всіх етапах виробництва сировина проходить жорсткий контроль. Також ми ретельно перевіряємо готову продукцію не лише на самому підприємстві, а й відслідковуємо її шлях в торгових мережах і на полицях магазинів. Для нас участь в проекті «Добрий знак» була своєрідним викликом, до якого компанія йшла протягом кількох років. Сам процес перевірки якості тривав близько року. Ми пройшли кілька незалежних аудитів. Після цього нашу продукцію відправили в європейську лабораторію на дослідження. Це незалежна лабораторія, яка представлена в 36 країнах світу. На неї рівняються всі європейські країни.

Продукція «Волошкового поля» отримала відзнаку проекту «Добрий знак»

«Масло солодковершкове 73 % жирності» та «Кефір нежирний» – це лише перші продукти, які пройшли сувору перевірку визнаної європейської лабораторії. Найближчим часом підприємство очікує позитивних результатів і по іншій продукції.

– Головними ознаками нашої продукції завжди були якість, натуральність і безпека, – говорить Віктор Анатолійович, – І отриманий нами високий результат перевірки якості незалежних європейських експертів лише підтверджує думку багатьох споживачів, які давно знають що продукцію «Волошкового поля» можна і варто споживати.

Довідково: Черкаський міський молочний завод, а нині ПАТ «Юрія», як виробник молочної продукції ТМ «Волошкове поле» існує на ринку понад 50 років. Асортимент підприємства становить більше 100 різноманітних товарів. За обсягами продажів підприємство входить в ТОП-5 найбільших виробників молочної продукції в Україні. Продукція Компанії експортується в понад 20 країн дальнього і ближнього зарубіжжя. Серед яких Вірменія, Молдавія, Казахстан, Ізраїль, США та багато інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x