У Черкасах стартував Книжковий фестиваль

У Черкасах стартував Книжковий фестиваль

Майстер-класи, лекції, зустрічі із авторами, поетичні читання та презентації від видавництв. Такими подіями тішитиме черкасців Перший Книжковий фестиваль. І хоч відкриття офіційної частини заходу відбудеться сьогодні на 16-00, охочі потрапити на фестиваль чергували під дверима приміщення філармонії підранку, зауважують організатори. Розповісти свої перші враження прийшли до прес-центру «Нової Доби» організатори фестивалю.

– Тепер ми переживаємо, що приміщення філармонії не витримає натиск людей. Це – показник того, що не тільки організатори чекали цієї події, а й містяни. Сподіваємося, що така тенденція протримається усі три дні, – говорить організатока фестивалю і очільниця МГО «Книжковий маестро» Людмила Фіть. – Не всі видавництва до нас приїхали, але є їхні книжки. Представлено понад 60 видавництв. А кожен гість, який у нас є, унікальний по-своєму, тому ми закликаємо черкасців приходити на зустрічі навіть невідомих для них осіб.

– Мене вразило, що багато знайомих казали: «Нарешті у нас у Черкасах буде такий захід, де можна витратити гроші на книжки», – зауважила співорганізатор фесту Лариса Воропай. – Це підтверджує актуальність і необхідність такого заходу у Черкасах.

Захід у місті відбувається у Черкасах уперше, триватиме до 9 квітня. Окрім мера міста, фінансовий бік організації фестивалю підтримали і активні черкаські громадські діячі. Організатори очікують понад 5 тисяч відвідувачів фесту.

Відео тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x