У Каневі затримали наркоторговку

У Каневі затримали наркоторговку

Працівники поліції Канева затримали жительку міста, яка займаласязбутом психотропних речовин. Відкрито кримінальне провадженняза статтею 307 ККУ. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Канівського відділення поліції надійшла оперативнаінформація, що 28-річна місцева жителька займається розповсюдженням наркотиків на території міста. Інформація знайшла своє підтвердження. Наркоторговку затримали під час збуту нею чергової дози наркотику.

Під час обшуку помешкання жінки, правоохоронці виявили ще 11 пакунків із розфасованою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Виявлену речовину вилучено та направлено на дослідження. Про походження наркотиків жінка надавати пояснення відмовилась.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання,перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропнихречовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x