Стрічка нагадає про проблеми ВІЛ/СНІДу

Стрічка нагадає про проблеми ВІЛ/СНІДу

Металева конструкція у формі стрічки має нагадувати відвідувачам черкаського парку «Сосновий бір» про проблему ВІЛ/СНІД, яка поки що залишається актуальною для України. Проект назвали — «Пам\’ятати, щоб жити у здоровому суспільстві» Автором його став соціальний працівник та член ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» Олексій Петров. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Дирекція парків». До речі, проект вартістю 15 тис. грн буде реалізованим у рамках громадського бюджету Черкас. Дизайн конструкції розробила черкаський дизайнер Оксана Савчук.

Між іншим, подібні нагадування у вигляді пам’ятників- стрічок на знак солідарності із ВІЛ-позитивними людьми встановлені в інших містах нашої та інших країн.
— Ми не ставимо за мету налякати людей, бо це СНІД — ніяка не чума, а інфекція, яка не обов\’язково вбиває за умови належного та своєчасного лікування, — прокоментував автор проекту. — Таким чином ми хочемо привернути увагу до проблеми поширення ВІЛ, відповідальності людей за своє здоров\’я та підвищити рівень розуміння проблем інших людей, толерантного ставлення до інфікованих.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x