В Главку поліції нагородили переможців дитячого творчого конкурсу

В Главку поліції нагородили переможців дитячого творчого конкурсу

Нагороди дітлахам вручив начальник Головного управління Нацполіції у Черкаській області Валерій Лютий. Роботи переможців регіонального конкурсу братимуть участь у фіналі конкурсу, який пройде у місті Київ. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Щорічно на Черкащині проводять Всеукраїнський творчий конкурс «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Цього року у змаганнях взяли учні шкіл та вихованці позашкільних навчальних закладів з усіх сіл, містечок та районів області.

Конкурс тривав два місяці. За цей час до управління превентивної діяльності ГУ НП в Черкаській області надійшло понад дві сотні творчих робіт різного характеру. Діти намагалися відобразити своє бачення безпеки на дорозі малюнками, аплікацією, вишивкою та в інші способи. Обрати переможців виявилося непросто, адже кожна робота була по-своєму цікава та неповторна.

Сьогодні в актовому залі Головного управління Нацполіції переможців конкурсу нагородили грамотами та подарунками.

Уже незабаром кращі роботи братимуть участь у фіналі Всеукраїнськоготворчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху», що відбудеться у столиці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x