Більше 5 тисяч посвідчень водія видали на Черкащині за перші три місяці

Більше 5 тисяч посвідчень водія видали на Черкащині за перші три місяці

За перший квартал 2017 року адміністратори сервісних центрів МВС в Черкаській області надали 12 584 послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. Видали 5280 посвідчень водія, з яких, вперше їх отримали 2406 осіб, після втрати чи викрадення 534 особи, замінили посвідчення водія з відкриттям іншої категорії 2340 осіб. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області.

Окрім цього, територіальні сервісні центри МВС Черкащини за вказаний період виявили 2 підроблених свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, 7 авто з підробленими номерами двигуна чи самовільно зміненими номерами кузовів.

Працівники експертної служби МВС оглянули 8095 транспортних засобів та провели 4525 експертних досліджень ТЗ.

Також, за вказаний період виявлено один автомобіль, який перебував в розшуку, видано 6078 номерних знаків, один номерний знак виготовлений по індивідуальному замовленню.

Зареєстровано 514 причепів, 81 мотоцикл, видано 44 посвідчень водія міжнародного зразка та 1025 довідок про притягнення до кримінальної відповідальності відсутність чи наявність судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x