В Умані викрили серійного «домушника»

В Умані викрили серійного «домушника»

Злодієм виявився раніше судимий 24-річний уманчанин, який обікрав домоволодіння потерпілої на суму близько 23 тисяч гривень. Уманський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Слідством доведено ще 4 епізоди його протиправної діяльності. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від 41-річної місцевої жительки про крадіжку. Потерпіла розповіла, що серед білого дня, шляхом пошкодження вікна, до її будинку потрапив невідомий. Викрав золоті вироби, годинник, фотоапарат та мобільний телефон на суму близько 23 тисяч гривень.

Пошуками зловмисника зайнялися працівники кримінальної поліції Уманського відділу. З’ясували, що до даного правопорушення причетний раніше судимий 34-річний уманчанин. Чоловіка знайшли на одній із вулиць міста. При ньому були деякі з викрадених у потерпілої речей. Його доставили до поліції для дачі показів. Затриманий зізнався, що не працює. В пошуках коштів знайшов помешкання, де ніхто не відчиняв дверей. Віджав вікно та обікрав помешкання. Частину речей здав до ломбарду.

За словами начальника Уманського відділу поліції Андрія Якимчука, речові докази вилучено частково. Слідчими доведено його причетність до ще чотирьох квартирних крадіжок. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x