В УДПУ імені Павла Тичини визначили володарів премії «ОСКАР»

В УДПУ імені Павла Тичини визначили володарів премії «ОСКАР»

Гарною традицією на історичному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стало нагородження кращих студентів премією «Оскар».
Щоб отримати престижну відзнаку студентам потрібно було працювати весь рік. Упродовж місяця спільнота факультету в мережі «ВКонтакті» голосувала за активних, спортивних, творчих, відповідальних істориків. Вони – еліта та гордість колективу факультету. Це студенти, які завжди можуть перетворити будні у свято, які гідно захищають честь факультету та університету на міському, регіональному та всеукраїнському рівнях. За результатами голосування у фінал вийшло 42 особи, з яких у здоровій та чесній боротьбі найвищу нагороду отримали 14. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

В УДПУ імені Павла Тичини визначили володарів премії «ОСКАР»

Статуетки «Оскар» по номінаціях удостоїлися: «Найактивніший студент» − Влада Чернецька, «Відмінник року» − Михайло Пуля, «Волонтер року» – Еріка Голожай, «Найстильніший студент» − Вепа Мовлямбердієв, «Найкращий спортсмен» − Борислав Бойчев, «Відкриття року» − Ірина Фурман, «Найкраща пара» − Настя Швед та Андрій Бодапростов, «Найкраща староста» − Альона Магрук, «Студент року» − Максим Стангріт, «Найкраща група» − 31-ша, «Душа гуртожитку» − Іван Лісніченко, «Джокер» − Ірина Терпан, «Творча особистість року» − Вікторія Юрченко, «Позитив року» − Олег Подолян.

Щиро вітали переможців у своїх номінаціях проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Наталія Ревнюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко, представники волонтерського штабу «Разом», а також викладачі факультету. На завершення з вітальним словом й подякою організаторам дійства та спонсорам виступив декан факультету, професор Анатолій Карасевич.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x