У Черкасах відбудеться гала-концерт конкурсу «Таланти твої, Черкаси!»

У Черкасах відбудеться гала-концерт конкурсу «Таланти твої, Черкаси!»

1 червня о 16.00 у Будинку культури ім. І. Кулика відбудеться гала-концерт переможців міського конкурсу серед учнів шкіл естетичного виховання «Таланти твої, Черкаси». Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Він започаткований у 1996 році для виявлення і збереження потенціалу обдарованих дітей міста серед учнів шкіл естетичного виховання, проводиться щорічно.

– У цьому році подані 134 заявки на участь у конкурсі, – розповідає начальник управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Валентина Шепецька. – Серед них за напрямами: фортепіано, скрипка, баян, акордеон, флейта, саксофон, сопілка, гітара, домра, вокал, образотворче мистецтво, акторська майстерність. У більшості номінацій конкурсу діти показали високий професійний рівень підготовки, значне зростання майстерності дітей, які є неодноразовими учасниками цього конкурсу.

Так, за результатами творчого змагання, вихованці, яким були присуджені І, ІІ, ІІІ місця, отримали нагороди – звільнення від оплати за навчання відповідно на 100% за перше місце, на 70% за друге і на 30% за третє. Таке заохочення отримає 31 учасник конкурсу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x