Біля смілянської школи у жінки викрали мопед

Біля смілянської школи у жінки викрали мопед

Чоловік заволодів мопедом жительки Сміли, який вона залишила біля школи. Зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Інформацію про викрадення мопеда марки «Suzuki» до поліції повідомила його власниця. Жінка розповіла, що приїхали до школи забирати дитину і залишила мопед біля будівлі. Коли поверталася назад, побачила, як її транспортним засобом заволодів невідомий чоловік. Жінка негайно зателефонувала до поліції, розповіла про пригоду та надала опис викрадача і вкраденого мопеда.

Поліцейські почали відпрацьовувати територію поблизу місця крадіжки. На одній із вулиць, вони побачили чоловіка, який їхав на мопеді та співпадав за описом, наданим заявницею.

Зловмисника затримали, ним виявився 27-річний житель міста Сміла. Відкрито кримінальне провадження за статтею 289(Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до п\’яти років. На даний час його затримано згідно статті 208 КПК України

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x