У День захисту дітей шполянські матусі танцювали для своїх малят

У День захисту дітей шполянські матусі танцювали для своїх малят

У перший день літа традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч у Шполі організатори дійства підготували найяскравішу програму за всю історію міста. Вперше в параді під назвою «Наші діти – найкращі!», разом з малечею, пройшлися матусі одягнені у футболки із зображеннями своїх дітей та подарували маленьким шполянам танцювальний флешмоб. \”Нова Доба\” дізналася в Шполянській міській раді.

Ідею такого дійства подала молода матуся, директор міського Будинку культури Леся Осадчук.

За словами Лесі Осадчук, у танцювальному флешмобі взяли участь п’ятдесят матусь, які протягом двох тижнів напружено тренувались опісля робочого часу. Серед них були не лише шполянки, а й мами із сусідніх сіл – Терешок та Сигнаївки.

Опісля грандіозного танцювального флешмобу, святкові заходи продовжились у дитячому парку. Там маленьким шполянам подарували концертно-розважальну програму вихованці чотирьох дошкільних навчальних закладів міста: «Ялинка», «Зірочка», «Сонечко» і «Калинка». Ведуча свята Леся Осадчук пограла з малятами у цікаві конкурси та рухливі ігри, а насамкінець за підтримки міської влади Шполянської об’єднаної громади всі дітлахи отримали солодкі подарунки (морозиво та солодощі від «Шполянського заводу продтоварів»).

Поряд з розважальними заходами у дитячому парку, маленьких шполян чекали й багато інших цікавинок: батути, надувні гірки, гойдалки, і найцікавіше, аквагрим для дітей від судії «Кольорова булька». Пані Наталія, майстриня з аквагриму створювала на обличчях щасливих дітлахів різноманітні образи відомих мультиплікаційних героїв.

Разом із маленькими шполянами у День захисту дітей яскравому дійству раділи діти із села Кримки, Шполянської ОТГ.
На свято до Шполи приїхало близько сорока малят, вихователі та вчителі Кримківського НВК «Дошкільний навчальний заклад» ЗОШ І-ІІ ступенів.

Маленькі кримківці кажуть, що в них залишились незабутні враження про свято, яке відбулось у центрі громади.
Віка Малик, учениця 6 класу зазначила, що їй неймовірно сподобався танцювальний флешмоб від матусь. Інші учні 5-6 класів та вихованці табору-відпочинку \”Сонечко\” при сільській школі вподобали танець «Танго», який виконували малята із дитячого садочка «Ялинка».

Загалом дітлахам великої родини Шполянської об’єднаної територіальної громади сподобався кожен захід, який входив у програму святкового дійства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x