Уманський виконком розглянув на сесії питання фінансів і демонтажу тимчасових споруд

Уманський виконком розглянув на сесії питання фінансів і демонтажу тимчасових споруд

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 8 червня, на якому було розглянуто 17 питань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій відповідно до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради Інну Трохименко, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток освіти міста та з нагоди ювілею від дня народження.

Також очільник міста оголосив Подяку міського голови м. Умань багатодітній матері Ірині Харковій за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у справу виховання дітей у сім\’ї та з нагоди 25-річчя створення громадської організації «Уманська міська рада багатодітних матерів».

На засіданні члени виконкому затвердили придбання основних засобів для забезпечення життєдіяльності міста та погодили фінансування видатків, пов’язаних з діяльністю із забезпечення становлення та розвитку місцевого самоврядування.

Було внесено доповнення до рішення виконавчого комітету від 26 квітня 2017 року № 148 та затверджено статути Уманських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №№ 1,3,4,5,9,10,12,14 Уманської міської ради Черкаської області та станції юних туристів м.Умань в новій редакції.

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж тимчасових споруд на території міста Умань, встановлених з порушенням законодавства.

Розглянуто питання про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.

Крім того, члени виконкому погодили надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x