Область готується до опалювального сезону за планом

Область готується до опалювального сезону за планом

Підприємства паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єкти соціальної сфери активно готують до опалювального сезону на Черкащині. Про це сказав голова ОДА на спеціальній селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Ці роботи тут ідуть за планом. Натепер середньообласний рівень підготовки становить 33 %. Водночас рівень розрахунків споживачів за житлово-комунальні послуги та газ на Черкащині – один із найкращих у країні. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.
– Ми маємо проблему з ПАТ «Черкасиобленерго», але завдяки допомозі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва, НКРЕКП ситуацію вдається вирівнювати, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Зараз серед наших пріоритетних питань – підготовка до опалювального сезону. А це – заміна мереж, упровадження енергоощадних технологій, своєчасний розрахунок за спожиті енергоносії тощо. Особливої уваги потребує питання оснащення житлових будинків приладами обліку теплової енергії. На 1 серпня ми маємо вийти на показник у 70 % по області. Зараз його «тягне» донизу «Черкаська ТЕЦ», що зволікає в цьому питанні. Якщо не відреагує – будемо вживати заходи.

Нагадаємо, на колегії ОДА очільник області попередив місцевих керівників про персональну відповідальність за підготовку до опалювального сезону, його своєчасний початок і перебіг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x