131 демобілізований АТОвець працевлаштувався з початку року

131 демобілізований АТОвець працевлаштувався з початку року

В області за сприяння служби зайнятості працевлаштувалися 131 АТОвець, 8 особам надано допомогу на відкриття власної справи, 59 осіб пройшли професійне навчання та працевлаштовані на місцеві підприємства, 100 осіб залучено до громадських робіт та робіт тимчасового характеру, 16 – виявили бажання продовжити військову службу за контрактом. Про це повідомляють в обласному центрі зайнятості.

Загалом з початку року представниками Золотоніського міськрайонного, Городищенського, Жашківського, Звенигородського, Кам’янського, Лисянського, Черкаського, Чигиринського та Шполянського районних центрів зайнятості проведено 42 інформаційні семінари та тренінги, надано індивідуальні консультації з організації професійного навчання або перенавчання за участю 530 демобілізованих військовослужбовців.

– Завдання служби зайнятості – рекомендувати пошукачу роботи той вид діяльності, який надасть в майбутньому можливість реально працювати і отримувати достойний заробіток. Сподіваємось, що всі слухачі успішно пройдуть навчання, а набуті знання і вміння допоможуть закріпитися на робочому місці та побудувати подальшу професійну кар’єру, а спеціалісти служби зайнятості завжди раді допомогти, адже питання надання людям якісних соціальних послуг, пов’язаних з професійним навчанням та їх подальшим працевлаштуванням, завжди знаходяться в центрі уваги служби зайнятості, – зазначає директор Лисянського районного центру зайнятості Володимир Висотенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x