Черкасці долучились до Коордради Міжнародного центру Гуманної Педагогіки

Черкасці долучились до Коордради Міжнародного центру Гуманної Педагогіки

У кахетинському селі Бушеті (Грузія) нещодавно відбулася Четверта зустріч Координаційної Ради Міжнародного центру Гуманної Педагогіки та діячів Міжнародного руху Гуманної Педагогіки. На ній були присутні близько 50 учасників з України, Білорусії, Литви, Латвії, Естонії, Росії, Казахстану, Узбекистану, Азербайджану та Грузії. Від України було – шестеро. Черкащину представила завідувач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників інституту, директор Обласного центру Гуманної Педагогіки, віце-президент Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації гуманної педагогіки, член Координаційної ради Міжнародного центру гуманної педагогіки, кандидат педагогічних наук Світлана Гаряча. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Зустріч пройшла на території садиби сім’ї Ш.О. Амонашвілі. Тут проходять літні школи, семінари, зустрічі, на які приїздять вчені, педагоги, батьки і діти з усього світу.
На зустрічі ділилися досвідом утвердження ідей Маніфесту Гуманної Педагогіки, обговорювали результати розвитку творчих форм роботи, таких як: педагогічні ідеї, фестивалі уроків, педагогічні театри, педагогічні гостини.
Ш.О. Амонашвілі наголосив на тому, що досить важливим є поєднання інтелектуального, творчого і духовного розвитку молодого покоління. Процес еволюції свідомості здійснюється через культуру, освіту, самовдосконалення і роботу з батьками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x