Дует крадіїв із Ватутіного затримала поліція

Дует крадіїв із Ватутіного затримала поліція

На рахунку зловмисників 5 епізодів кримінальної діяльності. Крадіжки вчиняли з осель, коли там не було господарів. Проникали в приміщення через вікна, віджимаючи металопластикову раму. Після чого викрадали з квартир цінні речі та тікали на таксі. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Проводячи відпрацювання та здійснюючи низку оперативних заходів зі встановлення та затримання зловмисників, які причетні до вчинення серії крадіжок на території міста Ватутіно, правоохоронці Звенигородського відділу поліції спільно з оперативниками обласного управління Нацполіції, вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів чоловік віком 26 років та жінка віком 29 років, які спільно проживали. На рахунку підозрюваних 5 епізодів кримінальної діяльності. Дует крадіїв діяв за власною схемою, заздалегідь обиралась квартира на першому або другому поверсі, яка мала пластикові вікна, зловмисники віджимали спеціальним предметом раму у вікні та проникали в середину приміщення. Викрадали цінні речі – побутову техніку, ювелірні вироби та готівку, потім викликали випадкове таксі, яке їх відвозило з місця вчинення злочину.

За цими фактами Звенигородським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у житло). Проводиться перевірка на причетність зловмисників до скоєння інших кримінальних правопорушень та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваним. За вчинене зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x