Міський голова розкритикував робуту департаменту ЖКК

Міський голова розкритикував робуту департаменту ЖКК

Міський голова Анатолій Бондаренко незадоволений санітарним станом міста й тим, як роботу з прибирання Черкас організовує департамент житлово-комунального комплексу. Про це він заявив на особистій сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Якщо до кінця сьогоднішнього дня місто не буде приведено до задовільного санітарного стану, а попросту кажучи, не «вилизане» від сміття, працювати у Черкаській міській раді ви не будете! Мені набридло щодня чути, бачити, читати про те, що в Черкасах нема кому, окрім мера, прибрати вулиці та смітники, – звернувся він. – Ви отримуєте чималі заробітні плати й отримуєте їх вчасно. Тому ні мене, як міського голову, ні мешканців міста як платників податків не повинно цікавити, чому ви не справляєтеся зі своїми обов’язками. Не справляєтеся? Значить, працюватимуть інші. Ті, котрі дійсно хочуть і можуть працювати для громади».

За його словами, перший заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Олексій Шкіньов 15 серпня вже отримав догану за неналежне виконання своїх посадових обов’язків.

«Наше місто – це наше з вами місто. І його добробут – насамперед у наших руках. Запрошую з понеділка всіх охочих жити в чистоті долучитися до масштабного загальноміського суботника, організованого комунальними службами нашого міста», – звернувся він та додав, що це і є прояв справжнього патріотизму.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x