Співочі колективи з Чорнобаївщини вражали публіку Чорноморська

Співочі колективи з Чорнобаївщини вражали публіку Чорноморська

Нещодавно в місті Чорноморськ Одеської області відбувся ХІ Всеукраїнський фестиваль української народної пісні ім. Ю. Штельмаха «Серпневий заспів – 2017». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби департаменту культури та взаємозв’язків із громадськістю Черкаської ОДА.

Таланти з сіл Великі Канівці та Ревбинці вирішили продемонструвати свої уміння і вирушили у відрядження до Чорноморського узбережжя. Народних виконавців під бурхливі оплески запросили на сцену, де вони блискуче виконали унікальні українські твори.

Великоканівецький народний аматорський хоровий колектив заспівав пісні: «Червона калина» (композитор Ю. Штельмах), «Думи мої, думи» (слова Т.Г. Шевченка) та «Бузина». Ревбинський фольклорний ансамбль «Господиня» представив публіці твори «Там, за горою» (композитор Ю. Штельмах), «Чи я не хазяйка» та «Наша баба на базарі була». Такого неймовірного визнання місто ще не бачило. Захопливі гості фестивалю не хотіли відпускати чорнобаївців зі сцени, запрошуючи заспівати їх «на біс». Під кінець заходу народні аматорські хорові колективи отримали дипломи та пам’ятні сувеніри.

Наші земляки навіть не очікували такого шквалу емоцій та оплесків від гостей заходу, вони були вражені привітністю та гостинністю організаторів фестивалю. Більш того, колективи завдячують за таку неймовірну подорож своїм спонсорам. Великі Канівці дякують генеральному директору ТОВ «Гранекс – Черкаси» Тому Ван Гоі, директору СТОВ «Канівці» Левіцькому О.М., директору «Агродар – Канівці» Лещенко Р.М. та директору Великоканівецького СБК Лещенко П.М. за організацію поїздки. Ревбинці вдячні за підготовку виступу керівнику ансамблю Орел Г.Г. та художньому керівнику Вольвачу В.Г., за організацію поїздки дякують сільському голові Галушці В.Ф. та директору СТОВ «Щорса» Лихошерсту Ю.В.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x