На Христинівщині двоє обікрали тракторну бригаду

На Христинівщині двоє обікрали тракторну бригаду

На Христинівщині двоє крадіїв вночі пробралися на територію тракторної бригади та викрали секції катків від культиватора. За вчинене правопорушникам загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП у Черкаській області.

До Христинівського відділення поліції звернулася директор одного із сільськогосподарських товариств із заявою про крадіжку. Жінка повідомила правоохоронцям, що з території тракторної бригади викрадено дві секції металевих катків.

Працівники поліції взялись за відпрацювання даної інформації. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські зупинили автомобіль, в якому були двоє чоловіків віком 28 та 29 років із Христинівки. У салоні та в багажному відділенні поліцейські виявили викрадені металеві катки. Як з’ясувалося, молодики вночі проникли на територію тракторної бригади, від’єднали дві секції катків від культиватора й повантажили в авто.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x