Розмаїття фруктів, овочів та казкових тварин, – відгримів Парад візочків у Черкасах

Розмаїття фруктів, овочів та казкових тварин, – відгримів Парад візочків у Черкасах

Понад 200 маленьких велосипедиків та 30 візочків сьогодні взяли участь у «Параді дитячого транспорту», що відбувся у межах святкувань Дня Незалежності у Черкасах. Показати себе й власноруч прикрашені візочки черкащани мали можливість уже вшосте. Цього року учасники стартували від Палацу одружень та святковою ходою за участі аніматорів пройшли до скверу за Будівлею ОДА. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Розмаїття фруктів, овочів та казкових тварин, - відгримів Парад візочків у Черкасах Візочки у вигляді овочів, фруктів, піратських кораблів, чудернацьких звірів та мультиплікаційних героїв вражали цьогоріч оригінальністю оздоблення, щирістю малят та ентузіазмом батьків.

Розмаїття фруктів, овочів та казкових тварин, - відгримів Парад візочків у Черкасах Черкащанка Інна бере участь у «Параді візочків» уже другий рік поспіль. Старша донечка обрала для себе образ героя із мультика «Собачий патруль», а візочок молодшої доньки оздобили софітами і відеокамерами, бо ж та дуже полюбляє дивитися різноманітне кіно.

– Залюбки доєднуємося до таких ініціатиів, для дітей це просто нереальний позитив і можливість показати себе. Створення образів забрало у мене 4 дні – по два для кожної доньки, – розповідає жінка.

Після святкової ходи вже у сквері біля будівлі ОДА керманич міста Анатолій Бондаренко привітав усіх присутніх зі святом і подякував батькам за гідне виховання наступного покоління українців.

– Шановні черкащани, земляки й патріоти! Від себе особисто, від нашої черкаської громади, виконавчого комітету Черкаської міської ради, міської ради й депутатського корпусу вітаю вас із найвеличнішим святом нашої країни. Найперше – бажаю нам усім мирного блакитного неба і єднання. Адже історія перемог – це історія єднання. Особливо радий вітати наймолодше покоління – дітей та матерів. Ми будуємо Черкаси, щоб наші діти жили в найкращому місті України. Особливо вдячний і педагогам міста, які організували таку чудову виставку, – зауважив очільник міста.

Водночас у святкову програму після параду у сквері організували виставки дитячих робіт, концерти від музичних і художніх колективів міста, різноманітні розваги для дітей та дорослих. Особливо потішило малят шоу мильних бульбашок.

Анна Сакун,
фото Олександр Рибалка

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x